Setmanari d'informació local - 138 anys

`Per un bon finançament´organitza una jornada per demanar la derogació de la Llei Montoro

24443

La campanya 'Per un bon finançament' ha acordat amb l'Ajuntament d'Alcúdia dur a terme el 9 d'octubre una jornada reivindicativa en el municipi per demanar la derogació de la 'Llei Montoro', reclamar que es reconegui la ordinalitat en el repartiment dels recursos i exigir l'aprovació d'un REB «amb garanties».

Segons ha detallat, la plataforma ha enviat una carta al batle d'Alcúdia, Antoni Llabrés, per ser el municipi «més perjudicat per la 'Llei Montoro', amb 60 milions d'euros sanejats que no reverteixen en els ciutadans».

En aquesta missiva, han assegurat que el principal motiu de la celebració de la jornada és protestar per «la irracionalitat de la regla de despesa, que ha provocat el bloqueig del romanent de tresoreria en comptes sanejats» en municipis de les Illes.

'Uneix-te per un bon finançament' compta amb el suport majoritari d'una trentena d'ajuntaments de les Balears i del Consell de Mallorca. Durant la jornada, a les 13.00 hores està previst que integrants de la plataforma i del Consistori pengin una pancarta reivindicativa en la balconada de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.