Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera explica la retirada dels llaços grocs de Cort per falta de «consens»

24551
MÉS per Palma

Palma va despertar aquest primer d'octubre amb llaços grocs per a exigir la llibertat dels presos polítics catalans i el lliure retorn dels exiliats.

La façana de l'Ajuntament de Palma, a la plaça de Cort, la plaça Major, la Rambla, i les places del centre de Palma han lluït aquest matí de dilluns, desenes de llaços grocs, col·locats per membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR). Els llaços no han durat molt a Cort, la Policia de Palma els va llevar el mateix matí de la façana.

Degut a la polèmica ocasionada per la retirada dels llaços en un dia tan significatiu, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha donat explicacions mitjançant un fil a Twitter. Als missatges, explica que llevat dels símbols institucionals, que són sempre presents a la façana de Cort, la resta d?elements que hi apareixen de manera ocasional «són fruit d?una qüestió de consens entre les forces polítiques de l?Ajuntament o conseqüència de la petició prèvia formulada per una entitat o associació amb el suport de la institució. És cabdal que hi hagi un mínim funcionament d'ordre en la façana de la Casa del Poble».

Després de l'explicació institucional, ha volgut remarcar que això no té res a veure amb els espais propis de cada grup municipal i ha adjuntat una fotografia del balcó de MÉS per Palma amb dos llaços.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.