Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS reclama a Sánchez que compleixi el seu compromís de revocar la declaració d’utilitat d’Hazte Oír

24553

El portaveu de MÉS per Mallorca Guillem Balboa ha reclamat al president del Govern, Pedro Sánchez, que compleixi el seu compromís de revocar la declaració d'utilitat a l'entitat HazteOir, ja que «incita a l'odi i infringeix la llei LGTBI autonòmica».

Segons ha recollit aquest dimarts la formació, Balboa ha mostrat el seu «rebuig sense pal·liatius» al fet que el president d’HazteOir, Ignacio Arsuaga, faci una xerrada a les Balears el mes de novembre.

«No tenen cabuda en cap societat igualitària i diversa els seus missatges. Hem de dir prou als discursos d'odi cap a les persones transexuals i cap a tot el col·lectiu LGTBI», ha manifestat. Per això, el portaveu de MÉS per Mallorca ha demanat al president del Govern que compleixi amb el seu compromís i que sigui «coherent» amb les seves declaracions i iniciatives parlamentàries.

En aquest sentit, també ha recordat que en el Parlament es va aprovar una moció per demanar al Govern la retirada de la declaració d'utilitat pública d‘HazteOir. «És vergonyós que HazteOir continuï tenint la declaració d'interès públic, malgrat haver realitzat campanyes que atempten contra els drets de les persones transexuals i que estan carregats de LGTBIfòbia», ha sostingut Balboa.

Des de la formació ecosobiranista han assenyalat que HazteOir no compleix els paràmetres ni els requisits de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal per mantenir la consideració d'utilitat pública, amb els beneficis que això li suposa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.