Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera a Ciudadanos: «Aquest llaç es llevarà quan el grup municipal decideixi que es llevi»

24599

El batle de Palma Antoni Noguera, ha descartat aquest dimecres ordenar la retirada del llaç groc col·locat a les balconades de MÉS per Palma. «Aquest llaç es llevarà quan el grup municipal decideixi que es llevi», ha declarat Noguera.

L'Ajuntament sí que va retirar els llaços col·locats a la façana principal de Cort, ja que, segons el batle, «per qüestions de representativitat» els símbols en aquest espai només s'han de penjar «per consens de tots els grups».

«La façana de Cort ha de tenir funcionament d'ordre, perquè sinó cada dia podríem tenir un aparador de simbologia diversa», ha apuntat Noguera, que ha recordat el valor històric de l'edifici municipal.

No obstant això, considera que als espais dels grups municipals sí que hi ha «certa llibertat» per penjar símbols. «MÉS ha penjat aquest com a Ciutadans ha penjat uns altres», ha argumentat.

Per la seva banda, el regidor socialista José Hila s'ha limitat a indicar que «cada grup considera el seu espai com considera correcte». El grup municipal de Ciudadanos Palma va registrar aquest dimarts un escrit demanant al batle que ordenés «la immediata retirada» del llaç groc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.