Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern dóna suport a l'ampliació del Parc Martítim i Terrestre de Cabrera

24657

El Govern ha mostrat aquest divendres el seu suport a la iniciativa del Ministeri per a la Transició Ecològica d'ampliar els límits del Parc Nacional Marítim Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera fins a les 90.712 hectàrees.

Així ho ha acordat aquest divendres el Consell de Govern, segons ha informat la portaveu de l'Executiu balear, Pilar Costa.

El Consell de Govern ha encarregat a la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca continuï treballant per aconseguir l'ampliació definitiva del parc.

Costa ha recordat que l'ampliació del parc era un dels objectius dels acords de governabilitat signats en 2015. També ha repassat la labor de la Conselleria per fer possible l'ampliació d'aquest espai natural protegit, que actualment compta amb 10.021 hectàrees.

La proposta del Ministeri se sotmet ara a un tràmit d'informació pública fins al pròxim 2 de novembre. Amb l'ampliació, el de Cabrera passarà a ser el parc nacional més gran del territori espanyol.

El Parc Nacional Marítim Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera es va crear en 1991 amb l'objectiu de protegir la seva flora i fauna, tant terrestre com a marina, així com el seu paisatge i valors culturals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.