Setmanari d'informació local - 138 anys

Els 4 centres tancats de Sant Llorenç i s’Illot obriran les portes el proper dilluns

24833
EP/Isaac Bujosa

Els centres docents públics de Sant Llorenç des Cardassar (CEIP Mestre Guillem Galmés, CEIP Sant Miquel i CEIP Punta de N’Amer) i de s’Illot (CEIP Talaiot) obriran el proper dilluns 15 d’octubre. Tot i que els centres no tenen danys importants i poden fer classe amb normalitat, adaptaran la seva activitat considerant que part de l’alumnat o del professorat no podrà assistir al centre.

De fet, en vista a les circumstàncies viscudes per part de l’alumnat i professorat de les zones afectades per la torrentada, l’Institut per a la Convivència i l’Èxit (Convivèxit) ha previst un pla d’actuació de suport psicològic i emocional. Seguint les pautes d’aquest pla, el proper dilluns personal de Convivèxit i del Servei d’Emergències del Govern seran a Mestre Guillem Galmés, Sant Miquel, Punta de n’Amer, Talaiot, IES Artà i IES Porto Cristo. Aquests centres reuneixen a la major part de l’alumnat de les zones afectades per la torrentada i han fet arribar a la Conselleria d’Educació i Universitat la necessitat de comptar amb un suport psicològic i emocional.

A més, al llarg de la propera setmana s’oferiran xerrades amb la col·laboració del Col·legi de Psicòlegs i el Centre de Formació del Professorat de Manacor per a famílies, docents i alumnat.

L’objectiu de totes aquestes actuacions, a banda de donar suport emocional després de les situacions viscudes, també és el de detectar possibles casos de necessitats d’atenció específica entre alumnat i professorat dels centres.

Quant a les rutes escolars, actualment continua sense poder-se oferir el servei per impossibilitat de transitar per part dels autocars: a la ruta de la Colònia de sant Pere a IES Artà, a la de Son Carrió/Sant Llorenç a IES Artà i a la de Colònia de Sant Pere al CEIP Na Caragol d’Artà. És possible que en els propers dies es pugui restablir depenent de l’estat de les carreteres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.