Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament guarda un minut de silenci i encén una espelma per les víctimes de les inundacions

24919

El Parlament ha fet aquest dimarts un acte institucional en què s'ha guardat un minut de silenci i s'ha encès una espelma en record de les 12 víctimes mortals arran de les inundacions que fa una setmana es varen registrar al Llevant de Mallorca.

Durant l'acte, el president del Parlament, Baltasar Picornell, ha llegit una declaració institucional en què s'expressa el condol de la Cambra a famílies i amics dels morts i es destaca la resposta de la societat davant la tragèdia.

«La societat es va bolcar i ho fa encara amb totes les persones afectades pels efectes de les fortes tempestes. Per a tots, el més profund agraïment i orgull de comprovar que, davant l'adversitat, la generositat ha estat la resposta», ha destacat.

Així mateix, en la declaració institucional es mostra el suport del Parlament a tots els efectius i persones que, «amb la màxima coordinació possible i amb l'esforç de totes les institucions», continuen realitzant les feines de recerca del menor desaparegut.

Un cop llegit el manifest, Picornell, la presidenta del Govern, Francina Armengol, i membres dels consolats d'Alemanya i Gran Bretanya han encès una espelma en record de les víctimes mortals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.