Setmanari d'informació local - 138 anys

Andratx demana al Consell que autoritzi el lloguer turístic en sòl rústic protegit

24925

L'Ajuntament d'Andratx ha presentat nou al·legacions al Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics de Mallorca (PIAT), amb les quals demana, entre altres qüestions, que s'autoritzi el lloguer turístic en sòl rústic protegit.

En un comunicat, el regidor d'Urbanisme d'Andratx, Jaume Porsell, ha defensat que «s'ha de considerar com una cosa positiva l'inici d'una activitat turística a habitatges en sòl rústic protegit, tant per a la conservació paisatgística com pel manteniment i millora d'aquests habitatges».

A més, ha argumentat que permetre el lloguer en aquestes zones «contribuiria a l'anhelada desestacionalització turística».

Per la seva banda, la batlessa Katia Rouarch ha recalcat que «un component important per a la protecció dels espais naturals i els seus valors paisatgístics és la conservació de les edificacions existents».

«El fet que puguin ser objecte d'una explotació turística facilita als seus propietaris la seva conservació i millora, en lloc d'una inexorable degradació per falta d'ús que és el que sens dubte acabaria succeint», ha mantengut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.