Setmanari d'informació local - 138 anys

Camargo no es presentarà a les pròximes eleccions per no compartir l’estratègia del partit

24931

La diputada de Podem Laura Camargo ha avançat aquest dimarts que no es presentarà a les pròximes eleccions autonòmiques, ja que no comparteix l'estratègia de la seva formació de «pactar governs en lloc de sortir a guanyar».

En declaracions als mitjans en el Parlament, Camargo ha assegurat que Podem «encara és a temps de canviar d'estratègia» i ha defensat que perquè hi hagi un canvi de model és necessari fer «polítiques valentes».

No obstant això, la diputada ha explicat que ha guanyat a les primàries del partit el document polític que especificava que l'estratègia és «entrar a cogobernar». «Desig tota la força del món als partits progressistes i a Podem però l'estratègia correcta seria sortir a guanyar», ha afegit.

Respecte a governar al costat d'altres partits, Camargo ha sostengut que quan es fan pactes «el PSIB es penja les medalles i Podem es menja les contradiccions». Així mateix, la diputada ha defensat que es facin pactes quan no sigui possible governar en solitari amb la finalitat d’aturar a PP i Ciudadanos. «Estic totalment a favor de pactar si no es pot governar en majoria i estaria a favor de repetir els 'Acords pel Canvi'», ha dit.

D'altra banda, Camargo, qui ha afirmat que seguirà inscrita i participant a Podem, ha criticat que des de la direcció del partit a les Balears se li hagi parlat sempre «de posicions i no d'idees». Sobre presentar-se a les eleccions espanyoles, la diputada de Podem ha explicat que dependria de l'estratègia a escala estatal, si bé ha reconegut que l'estratègia de partit és similar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.