Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort edita els premis Ciutat de Palma de novel·la i Joan Alcover de Poesia

25023

L'àrea de Cultura, Patrimoni i Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres a la biblioteca de Cort l'edició dels premis Ciutat de Palma de novel·la i Joan Alcover de Poesia 2018 que s'ha fet a càrrec del Gall editor.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha destacat que per al seu departament «aquestes obres són l'eina més important que tenim per demostrar el nostre suport als creadors i la seva taca i mostrar el nostre compromís amb la literatura catalana».

Carrió ha agraït el paper dels jurats de les dues categories i la presència dels autors (Francesc Puigpelat i Carles M. Sanuy Bescó) per haver-se desplaçat para presenta la seva obra.

A més, ha qualificat la novel·la 'L'amant de Rebis' de Puigpelat de «relat d'amor detectivesc amb una protagonista, Clara Capell». Respecte a l'obra de Sanuy, 'L'ordre de les coses' Carrió ha definit al poeta com «un dels grans rapsodes i actuals». «M'ha sorprès al la seva manera de cartografiar les ciutats des de tots els sentits», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.