Setmanari d'informació local - 138 anys

Bel Oliver assisteix a la presentació de 'Som Dona Women Only' un hotel exclusiu per a dones

25033

La Secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, ha assistit aquest divendres a la presentació de 'Som Dona Women Only', un hotel de vacances exclusivament per a dones situat a Porto Cristo.

Durant l'acte, Oliver ha mostrat el seu suport al projecte, que ha qualificat de «cosmopolita, lligat a la destinació i respectuós amb el territori». A més, Oliver ha donat l'enhorabona a la cadena hotelera 'Som Hotels' per posar en marxa un «projecte innovador i amb una gran projecció».

Segons ha informat la cadena hotelera, aquest projecte ha estat presentat pel CEO de la companyia, Joan Enric Capellà, acompanyat de la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver; la vicepresidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Maria José Aguiló, i el director general d'Ocupació i Economia, Llorenç Pou.

Aquest nou establiment tindrà una categoria de quatre estrelles i constarà de 39 habitacions de diferent tipologia. Està previst que obri les seves portes la primavera de 2019. La idea de posar en marxa un hotel per a dones sorgeix, segons Capellà, arran d'observar «una creixent tendència de negocis enfocat al públic femení».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.