Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB demana a Ensenyat que el pressupost de l'autopista es destini als municipis afectats per les pluges

25151

El GOB ha demanat aquest dimecres al president del Consell, Miquel Ensenyat, que el pressupost de l'autopista de Llucmajor a Campos es destini a la recuperació dels municipis afectats per les pluges.

En aquest sentit, davant la petició que es preveu que aquest dijous faci el President a l’assemblea de batles perquè els consistoris renunciïn a tres milions d’euros del proper Pla d’Obres i Serveis, per destinar-los als quatre ajuntaments afectats per la torrentada.

Igualment, des del GOB assenyalen que el Consell «ha decidit renunciar als doblers que ha li ha de transferir el Govern per reparar les carreteres i ponts afectats». «Des del GOB consideram que seria el moment de capgirar les prioritats d’una institució com és el Consell de Mallorca, en relació a la construcció de noves infraestructures que agreujaran la impermeabilització del sòl amb una nova infraestructura de ciment i asfalt com és l’autopista de Llucmajor-Campos».

És per això que des de l'entitat ecologista han apuntat que consideren que hi ha «suficients motius per avortar la construcció d’una infraestructura d’aquestes dimensions, i redirigir el pressupost previst de 32 milions d’euros en la recuperació dels municipis afectats i fer i a invertir en prevenir amb solucions ambientalment racionals episodis com aquest».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.