Setmanari d'informació local - 138 anys

Les llicències de les galeres podrien retornar a Cort després de la mort o jubilació dels conductors

25165

L'Ajuntament de Palma ha iniciat aquest dijous els tràmits per a determinar si actualment s'està incomplint el Reglament de Serveis de la Corporacions Locals en la transmissió de les llicències de les galeres.

Segons ha explicat el regidor de mobilitat, Joan Ferrer, de demostrar-se l'incompliment les llicències no es podrien vendre ni transmetre als successors en cas de mort del conductor, de manera que tornarien a mans del consistori.

Després de realitzar una revisió de l'ordenança que regula les galeres a Palma, Ferrer ha indicat que es va detectar una sèrie de supòsits que permeten la transmissió de les llicències ja bé sigui per venda o per defunció.

No obstant això, els serveis jurídics de l'Ajuntament de Palma varen considerar que s'estava incomplint el Reglament, d'àmbit estatal, ja que prohibeix qualsevol tipus de transmissió de llicències d'aquest tipus de serveis.

Ferrer ha sostingut que segons la normativa aquestes llicències no es poden transmetre. Per tal de poder dur a terme la modificació, Cort d'enviar l'informe al Consell Consultiu, que haurà de decantar-sobre la possibilitat o no d'aquestes transmissions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.