Setmanari d'informació local - 138 anys

Picornell rep en audiència el diputat sahrauí Mohamed Mahmud amb la finalitat de «mantenir viva la causa sahrauí»

25177

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut aquest dijous en audiència al diputat sahrauí i membre de la comissió de relacions institucionals del Parlament de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), Mohamed Mahmud, amb la finalitat de «mantenir viva la causa sahrauí».

Segons han informat des del Parlament, la reunió ha comptat amb l'assistència de l'associació d'Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló i membres de la Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans del Parlament.

Mahmud va ser una de les persones que va acompanyar a la delegació del Parlament quan va visitar els camps de refugiats de Tindouf el passat mes de maig en ocasió dels actes de commemoració del 45º aniversari de la fundació del Front Polisari.

Així mateix, aquest ha agraït «els treballs que s'estan fent des de les Balears, tant des del punt de vista humanitari com a polític per ajudar al poble sahrauí que viu des de fa més de 43 anys en camps de refugiats per culpa de l'ocupació marroquina».

Per la seva banda, la diputada autonòmica i presidenta del intergrup parlamentari 'Pau i solidaridat amb el Poble Saharauí', Conxa Obrador, ha manifestat que el seu objectiu és «mantenir viva la causa, la lluita per les reivindicacions d'aquest poble el dret d'autodeterminació i que estigui en l'agenda política del Parlament».

A més, ha demanat que no es revoqui la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Brussel·les en relació a l'acord comercial subscrit entre la Unió i el govern marroquí perquè no es permeti «l'espoliació dels recursos naturals del Poble Sahrauí».

Finalment, Rosselló ha agraït al Parlament i al interegrup el seu «suport a la causa que persegueix el Poble Sahrauí i la seva associació» i ha denunciat que és «indigne que encara no s'hagi pogut realitzar un referèndum d'autodeterminació perquè els sahrauís puguin viure en llibertat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.