Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera visita Son Espanyolet per tal de fer un seguiment de la neteja del barri

25209
El batle de Palma, Antoni Noguera, ha visitat les tasques de neteja de la barriada de Son Espanyolet. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha visitat aquest divendres la barriada de Son Espanyolet per fer un seguiment de la neteja amb aigua en els carrers de la barriada. El batle també ha seguit les tasques de neteja a la zona centre, en el passeig del Born de Ciutat.

El batle de Palma fa visites periòdiques als diferents barris des de la implantació del nou pla de neteja. Tal com han explicat des de Cort els principals objectius d’actuació d’aquest pla són:

• Tractament diari a tots els carrers, que pot variar segons les circumstàncies i necessitats entre l'agranat manual o amb màquina en funció de la tipologia del carrer, buidat de papereres, etc.
• Neteja amb aigua programada cada mes a tots els carrers, amb agranadores dotades de mànega per aplicar aigua, aspiració i acompanyades d'un peó amb bufadora elèctrica. Els equips de neteja amb aigua estan, per tant, formats per tres persones.
• Aquest nou sistema de neteja permet incrementar el rendiment, de 2.000 m a 4-6.000 m diaris per a cada màquina i equip. A més, aquest sistema combina diferents tractaments de neteja: l'aplicació d'aigua, la bufadora i l'agranadora amb aspiració
• A partir de primavera – estiu es reforça la neteja també amb camions cisterna, que aplicaran aigua el vespre per netejar de forma més intensiva les zones de major ús, segons necessitat.
• Actuació dels vehicles polivalents, per a la recollida de residus de la via pública, urgències, retirada d'herbes, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.