Setmanari d'informació local - 138 anys

Preacord entre MÉS i Esquerra de cara a les eleccions del maig

25359
Les eleccions al Parlament i al Consell seran el pròxim mes de maig. | dBalears/Arxiu

MÉS per Mallorca i Esquerra Republicana ja tenen «l'acord embastat» per les eleccions del maig. Així ho ha assegurat aquesta setmana IB3 Notícies, que ha afegit que «les negociacions encara estan obertes».

Segons les fonts de la televisió autonòmica, MÉS per Mallorca ha oferit el número sis de la llista al Parlament a Esquerra i els ha reservat la vuitena plaça al Consell de Mallorca. Els republicans no se sotmetran a les primàries convocades per Més el 10 de novembre.

Amb tot, aquell dia, l'acord final entre les dues formacions «ja haurà estat ratificat o no pels òrgans pertinents de decisió». Els de MÉS volen que els seus afiliats i simpatitzants tenguin tota la informació a l'hora de votar. Segons ha assegurat la cadena, «en un futur no es descartaria una coalició».

En paral·lel, segons han dit, MÉS per Mallorca també negociava amb Esquerra Unida (EUIB). Asseguren que anava per bon camí, però la formació esquerrana ha decidit «no seguir per reflexionar cap on vol anar a llarg termini i rumiar una altra aliança amb Podem».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.