Setmanari d'informació local - 138 anys

'Amb Totes Podem' presenta la seva candidatura a les primàries amb un grup «jove i moltes dones»

25383

'Amb Totes Podem' ha presentat aquest dilluns la seva candidatura a les primàries amb un grup «jove i amb moltes dones» i amb l'assistència del portaveu de Podem en el Parlament, Alberto Jarabo, i els diputats de la formació al Congrés, Mae de la Concha i Juan Pedro Yllanes, entre altres personalitats.

En concret, De la Concha ha assenyalat que es tracta «d’un bon grup ple d'entusiasme», format per «gent molt variada, molt formada, jove» i, en concret, integrat per «moltes dones».

Així mateix, ha explicat que en les passades eleccions autonòmiques i municipals la formació va aconseguir resultats que els van permetre governar en els Consells i a l'Ajuntament de Palma i ara, segons ha assenyalat, vénen a per el Consolat de Mar.

En aquesta línia, ha agraït a tots els integrants de la candidatura per «fer aquest pas que no és fàcil» i ha animat a tots els inscrits de Podem a «participar perquè les eleccions primàries siguin el més democràtiques possibles».

Per la seva banda, Yllanes ha demanat «la confiança» dels inscrits perquè donin suport a l'equip que, al seu judici, «només pot provocar il·lusió en combinar experiència i joventut i persones que estan disposades a lliurar totes les seves energies per governar a l'Ajuntament, en els Consells, i on la ciutadania decideixi donar-nos confiança».

«Tenim davant nosaltres la possibilitat de repetir un govern de progrés en aquesta comunitat autònoma i és el que ens permetrà seguir aprofundint en les polítiques que s'han anat fent amb els Acords pel Canvi», ha afegit.

D'aquesta manera, Yllanes ha presentat la seva candidatura per encapçalar les llistes del Parlament, mentre que Jarabo persegueix liderar les de l'Ajuntament de Palma, Aurora Ribot va per les del Consell de Mallorca, Viviana de Sans per les del Consell d'Eivissa i Julio de Souza i Cristina Gómez discuteixen encara si aniran plegats o no a les del Consell de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.