Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Guanyem Eivissa’ aposta per una gran coalició a l’esquerra del PSOE

25523
'Guanyem Eivissa' aposta per una coalició d'esquerres. | Guanyem Eivissa

En el plenari celebrat aquest dissabte, Guanyem Eivissa ha decidit per majoria que la formula per presentar-se el 2019 a les eleccions municipals a Eivissa - a tots els municipis, Consell i Parlament - és la d'una «coalició amb els partits de l'illa a l'esquerra del PSOE».

Tal com han explicat des de la formació, el grup negociador nomenat en l'anterior plenari de setembre ha explicat la ronda de converses, evidenciant que es cerca una «unitat que aconsegueixi una candidatura amb possibilitats d'obtenir el màxim de suport per part dels votants de l'illa».

Segons han anunciat, els propers passos a donar per la formació seran els «d'establir una mesa conjunta en les setmanes vinents a on estiguin representats tots els grups» amb els quals ja s’han reunit per establir les bases de la plataforma.

Fins ara, el grup negociador s'ha reunit amb Esquerra Unida d'Eivissa i Formentera, Podem Eivissa, Esquerra Republicana d'Eivissa, Gent per Eivissa, Reinicia Sant Antoni i altres independents.

La base programàtica d'aquesta coalició, tal com han explicat, «serà la d'una candidatura insularista d'esquerres de tarannà social, feminista, igualitària i enfocada a la defensa del territori i el patrimoni, al dret al treball digne, a la justícia social, i la defensa de la cultura i la llengua pròpies de la nostra illa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.