Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB retrà homenatge aquest divendres al filòsof català Raimon Panikkar

25683

La UIB celebra aquest divendres a Sa Riera l'acte 'Recordant a Raimon Panikkar (1918-2010)', un homenatge al filòsof i teòleg català, doctor honoris causa per la UIB, en el marc de la celebració del centenari del seu naixement.

L'acte inclou la conferència 'La dimensió oriental de Raimon Panikkar', que impartirà Agustí Pàniker, director de l'editorial Kairós. A continuació, tendrà lloc l'espectacle 'Cosmos, Anthropos, Theos', a càrrec de 9 Espai Escènic. L'acte ho coordinen els professors de la UIB Jordi Pich i Gonçal López.

Panikkar va ser una personalitat intel·lectual d'una àmplia versatilitat. De procedència índia, va aconseguir difondre una visió global i integradora de cultures, religions i pensaments que va saber transmetre i viure en primera persona. Va desenvolupar la seva activitat de professor, escriptor i filòsof, a més de la seva capacitat de comunicar.

Aquest any Catalunya ho commemora amb un Any Panikkar en el qual es desenvoluparan diferents activitats. En aquest context, la UIB, que en 1997 ho va incorporar al seu claustre en nomenar-ho doctor honoris causa, se suma amb aquest acte a la celebració del seu record.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.