Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pen Català reconeix amb el premi 'Veu Lliure' la tasca del dibuixant Ramon Esono

25699
Aquest divendres s'ha presentat a Can Alcover el nou escriptor reconegut amb el premi 'Veu Lliure' del Pen Català. Enguany, que el guardó arriba a la novena edició, es reconeix la tasca en favor de la llibertat d'expressió del dibuixant guineà, Ramon Esono Ebalé.
Durant la presentació del guardonat, la presidenta del Pen Català, Àngels Gregori, acompanyada de la directiva de l'entitat Heike Nottebaum, ha destacat que «avui, la nostra feina d'escriptors s'ha convertit en una feina de risc» i ha reflexionat que «el Pen fa la seva tasca des de 1922 i ara la dificultat la tenim també a ca nostra».
Ramon Esono Ebalé que va publicar el llibra 'La Pesadilla de Obi', ha denunciat els abusos del règim d'Obiang a Guinea Equatorial, les eleccions adulterades, la persecució als opositors polítics i l'empresonament dels disidents, que ell mateix va patir. Ramon Esono Ebalé també ha denunciat els «retrocessos» que s'han viscut a l'Estat espanyol com la llei mordassa o l'aplicació de l'article 155 a Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.