Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB celebrarà el mes que ve les eleccions al Claustre universitari i Consell d'Estudiants

25705

La Universitat de les Illes Balears (UIB) celebrarà el pròxim 13 de desembre les eleccions de representants al Claustre universitari i al Consell d'Estudiants. El Claustre universitari, presidit pel rector, Llorenç Huguet, és el màxim òrgan representatiu de la comunitat universitària.

Té competències per elaborar, reformar i corregir els estatuts; convocar eleccions extraordinàries al càrrec de rector; triar els membres del Consell de Govern que li corresponen, per i entre els mateixos membres del sector representat; i triar o revocar el defensor universitari -que en la UIB rep el nom de Síndic de Greuges- i rebre el seu informe anual.

Formen part del Claustre, professors doctors amb vinculació permanent a la universitat; integrants de la resta de personal docent i investigador; estudiants; i representants del personal d'administració i serveis.

Quant al Consell d'Estudiants, és l'òrgan de representació de l'alumnat. Les seves funcions són representar als estudiants davant qualsevol institució o càrrec públic o privat, en tots aquells assumptes generals que siguin del seu interès; vetllar perquè es compleixin els drets dels estudiants; vetllar per la qualitat dels ensenyaments superiors i estudis propis que es cursin en la UIB; fomentar la participació estudiantil i potenciar l'associacionisme; i col·laborar en l'organització de l'extensió universitària i potenciar l'interès per la vida cultural, artística i esportiva de la comunitat en general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.