Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Actúa Baleares'-VOX reivindica una xiulada al batle de Palma

25733

L'organització d'ultradreta espanyolista 'Actúa Baleares'-VOX ha reivindicat a través del seu perfil de Twitter, una acció de boicot durant una prova esportiva anomenada 'Mallorca Fight Night'.

L'acció va consistir en una xiulada al batle de Palma en el moment en que aquest lliurava el cinturó de campió del món al lluitador mallorquí 'La Roca' Heredia.

La Mallorca Fight Night es va celebrar aquest dissabte vespre a la sala magna del Poble Espanyol de Palma. El cmbat estrella era el que disputaven el campió d'Europa i del món de Full Contact WAKO, Fernando Heredia 'La Roca' amb el serbi Daniel Boyka.

També s'hi celebraven les retirades oficials de dos lluitadors mallorquins: Damià García 'El Martell' i Christian Brorhilker 'El Poltre germànic'.

Els representants de la Federació Balear de Kick-Boxing s'havien queixat en altres ocasions de l'absència dels representants institucionals als seus esdeveniments. En aquesta ocasió hi foren presents el batle de Palma i el Director general d'Esports del Govern, que es trobaren amb la desagradable sorpresa de l'acció de boicot organitzada pels ultraespanyolistes, que el el seu comunicat afirmen: «La Bandera por la cabeza del alcalde separatista no tiene precio».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.