Setmanari d'informació local - 138 anys

Presó provisional i sense fiança pel responsable del feminicidi de Palma

25775

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Palma en funcions de guàrdia ha ordenat aquest dilluns la presó provisional comunicada i sense fiança per al detengut per l’assassinat de la seva exparella a Palma. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), el jutge li ha imputat un presumpte delicte d'assassinat i el detengut s'ha acollit al seu dret a no declarar.

El feminicidi tengué lloc el passat divendres quan l'home de 45 anys es va dirigir al local comercial del carrer Aragó de Palma, on ella, una dona de 36 anys, estava treballant, i la va apunyalar dins el mateix establiment.

Va intentar autolesionar-se

El dia després de la seva detenció, el dissabte, l'home arrestat per aquest feminicidi va haver de ser traslladat durant la nit a l'Hospital Universitari Son Espases per intentar autolesionar-se. Durant la seva estada en la cel·la, l'home va intentar autolesionar-se, per la qual cosa la Policia va haver de cridar a un metge i aquest va aconsellar que fos ingressat en el mòdul de detenguts de Son Espases. Al centre hospitalari ja va rebutjar declarar davant la Policia.

Aquest mateix dia, centenars de persones es concentraren per mostrar la seva repulsa contra la violència masclista. Es va llegir un manifest en el qual es va exigir a les administracions i a tota la societat en general que actuïn per combatre la violència masclista. La concentració va ser convocada pel Lobby de Dones. Durant el dia, les administracions realitzaren diferents minuts de silenci.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.