Setmanari d'informació local - 138 anys

El cartell 'El símbol de la ciutat' de Jaume Vich il·lustrarà les festes de Sant Sebastià 2019

25797

Un jurat integrat per la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade; el representant de l’Escola d’Art Superior de Disseny de les Illes Balears; Florentino Flórez, l’artista i dissenyadora gràfica, Lourdes Cardenal; el membre de la Comissió de Festes i representant de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma, Josep Manuel Pascual i el representant de l’entiat Ratacultura (servei assessorament musical contractat amb motiu de les festes de Sant Sebastià 2019), Miquel Ferrer Serra, ha escollit aquest dimarts el cartell titulat 'El símbol de la ciutat' del dissenyador Jaume Vich García (Melicotó) com a millor imatge per a il·lustrar el cartell de les festes de Sant Sebastià 2019.

El jurat ha destacat el fet que la imatge «empra un element històric com és una relíquia -el braç incorrupte de Sant Sebastià- i aprofita per a parlar de la ciutat. A més, ha destacat que les lletres estan molt ben «integrades en la imatge». «Crea una nova iconografia que explora terrenys i colors nous», han destacat.

Enguany s’han presentat al certamen per a triar el cartell un total de 42 propostes. Cal recordar que el cartell guanyador d’aquest certamen rebrà 800 euros de premi i marcarà la imatge gràfica de les festes de Sant Sebastià 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.