Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB d'Alcúdia celebra amb «satisfacció» el seu aniversari

Francina Armengol i Mercedes Garrido han agraït la tasca i la dedicació dels socialistes alcudiencs, que són «el millor exemple de socialisme, de capacitat de diàleg i acord en benefici de la gent» del municipi

26109
Armengol, Garrido i un grup de membres de l'agrupació local del partit durant el sopar d'aniversari. | PSIB-PSOE

L'agrupació del PSIB d'Alcúdia ha celebrat el 40 aniversari del seu naixement en un emotiu acte en el qual, segons han explicat des del partit, s'han recordat els inicis però també s'ha fet balanç de tota la feina feta durant aquest temps.

En aquest sentit, Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, ha agraït la dedicació «d'una gent magnífica i compromesa que en quaranta anys ha sabut transformar aquesta ciutat, amb projecte, amb mirada oberta i amb una gran capacitat de pacte en benefici dels alcudiencs i les alcudienques».

De fet, Armengol ha recordat que «els inicis no van ser fàcils, presentant les primeres candidatures a l'Ajuntament quan veníem d'una terrible dictadura de la qual encara en tenim víctimes a les cunetes i a les fosses dels cementiris, però el coratge de gent valenta com en Martí Garcias ens va permetre tenir representació al Consistori i començar a canviar des de la política aquest municipi».

La secretària general del partit i presidenta del Govern de les Illes Balears, ha tingut paraules d'elogi per tots els militants i representants que han participat al llarg de tots aquests anys en aquest projecte. «En moments de radicalitat extrema hem de pensar què volem pel nostre futur, estant a l'altura del moment polític i sabent consensuar, dialogar, compartir projectes i intentar-los gestionar, i d'això els socialistes d'Alcúdia en són un gran exemple», ha reiterat i sentenciat Armengol.

Finalment, la líder del partit illenc ha tingut paraules d'elogi pel primer i únic batle socialista que ha tingut el municipi, Antoni Alemany, avançant que «volem el segon batle socialista» en relació a les eleccions municipals de maig de 2019.

Per part seva, Mercedes Garrido, secretària general del partit a Mallorca i consellera insular, també ha volgut expressar el seu agraïment «a totes les persones que fa quaranta anys van decidir fer una passa endavant per defensar els valors i ideals socialistes, gràcies als quals som aquí avui».

Garrido, això no obstant, no ha volgut deixar passar l'oportunitat per encoratjar els militants «a fer feina quaranta anys més i sobretot, per tal que el 2019 tinguem el segon batle socialista» a Alcúdia.

L'acte d'aniversari, segons han dit, ha estat conduït per Martí Garcias, qui ha recordat les paraules del que va ser primer secretari general, Pep Rebassa, quan deia «tenim el cor a l'esquerra i la sang vermella». Precisament, segons han explicat des del PSIB, s'ha entregat un obsequi a la família de Rebassa en record i agraïment a la seva tasca al capdavant de l'agrupació.

Tampoc, segons ha explicat el PSIB, ha faltat l'experiència del qui va ser primer batle, Antoni Alemany. Segons han dit, ha fet «una reivindicació del municipalisme» i ha explicat que «teníem una il·lusió per canviar les coses, perquè estava tot per fer; i ara aquesta il·lusió és amb la qual heu de continuar per seguir fent política des de l'Ajuntament, millor institució per solucionar els problemes de la gent».

Representants de tots els grups polítics presents a l'Ajuntament han acompanyat l'agrupació del PSIB en el seu 40è aniversari en un acte en el qual es va muntar una exposició fotogràfica amb els moments més emblemàtics de tot el seu recorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.