Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «MÉS assumeix el repte de liderar un front democràtic que faci front a l'extrema dreta»

26145

El candidat a la presidenta del Govern, Miquel Ensenyat, ha analitzat aquest dilluns el resultat de les eleccions andaluses i ha assenyalat que la formació ecosobiranista assumeix «el repte de liderar un front democràtic que enfront de l'extrema dreta».

Segons ha informat el partit, Ensenyat ha explicat que «la irrupció de VOX a Andalusia posa en perill les conquestes socials i democràtiques que s'han aconseguit en els últims anys». En aquesta línia, ha explicat que el programa de VOX «no només suposa desigualtats sinó que comporta un perill específic per als treballadors, dones, persones LGTBI i immigrants».

A més, ha insistit que des de MÉS defensen que «l'autogovern que vol eliminar VOX amb la complicitat de PP i Ciudadanos ha suposat les majors dosis de progrés i benestar de la història». «Si no aturam el desgavell que planteja l'extrema dreta, les conseqüències afectaran les properes generacions durant anys», ha afegit.

També ha alertat que el discurs de VOX «d'odi i antieuropeu no té cabuda en una societat com la nostra i resulta especialment greu que tant el PP com Ciutadans estiguin disposats a pactar amb l'extrema dreta, a diferència de Merkel a Alemanya i Macron a França». «Davant d'aquest escenari, des de MÉS hem de liderar l'espai polític de l'esquerra configurant una aliança democràtica capaç de fer front a l'extrema dreta», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.