Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres rutes imprescindibles per visitar l'Estat espanyol

26163

L'Estat espanyol és una de les destinacions més populars d'Europa. Per als exploradors existeixen monuments, torrasses, molins, jaciments arqueològics, palaus i moltes fites històriques per conèixer. Els senderistes es delectaran amb els seus paisatges i muntanyes. Mentre que els urbanites no tindran ni un minut per avorrir-se.
Aquest meravellós país és una finestra oberta a experiències inoblidables.

Aquí vos exposem alguns dels trajectes més recomanats.

Els millors trens turístics

El món ferroviari conquesta als viatgers amb els seus múltiples escenaris. Molts dels seus trens més clàssics segueixen actius, oferint viatges plens de màgia.

El 'Transcantábrico', té més de 30 anys recorrent les regions del nord d'Espanya. Equipat amb tots els luxes, conserva les seves estructures originàries de 1923, decorades amb un ambient romàntic i elegant. Amb gairebé 170 anys, “El Tren de la Maduixa” realitza el tradicional trajecte entre Madrid i Aranjuez. Est va ser inaugurat en 1851. Les hostesses porten els uniformes de l'època i els seus vagons de fusta conserven les memòries del passat.

Des de Bilbao, parteix el 'Expreso de la Robla' amb itineraris per visitar Cantàbria i Castella i Lleó. El 'Tren de Sóller' se submergeix en els túnels muntanyencs de Mallorca, delectant als passatgers amb la seva bella estructura de començaments del segle XX. Per la seva banda, el 'Al Ándalus' és un tresor que transita per tota Andalusia durant una setmana.

Trenes.com és una eina online per buscar connexions nacionals i internacionals. Des de la seva pàgina web es poden adquirir les tarifes més econòmiques amb la comoditat d'un dispositiu mòbil. Us convidem al fet que visiteu el seu portal si esteu interessats a comprar bitllets de tren o AVE barats.

Les meravelles de la costa

Les illes de l'arxipèlag balear, jeuen en el si del mar Mediterrani. Aquest conjunt, comprèn quatre litorals de somni: Mallorca, Eivissa, Formentera i Cabrera.

Mallorca és la més gran, amb 3460 quilòmetres d'escenaris paradisíacs. L'aeroport internacional de Son Sant Joan, és la via més usada per arribar fins a ella. No obstant això, també existeixen alternatives marítimes a baix cost.

En aquesta guia de Mallorca, el primer pas serà presentar les seves esplèndides platges.

'La Palma', també és coneguda com 'Platja de Palma' o 'Playa del Arenal de Mallorca'. Els seus restaurants, bars i hotels són l'atractiu predilecte dels visitants nacionals i estrangers. Té una àmplia longitud, segmentada a diverses zones: Ca Pastilla, S´Arenal, el Molinar, Els Meravelles, Ca Pere Antoni i El Coll d’en Rabassa.

La 'Cala Mesquida', és un racó afable. Els seus 300 metres estan envoltats per bufons pins, dunes i roquedales. Situada a 8 quilòmetres d'Alcúdia, es troba 'Coll Baix', un oasi d'aigües turqueses i imponents penya-segats. Una muntanya verge, és el teló de l'horitzó que envolta a 'Sa Casanova'. Ella es troba entre la 'Colònia de Sant Pere' i 'Són Serra de Marina'.

Una ciutat sense precedents

Palma de Mallorca és la capital d'aquesta comunitat autònoma. Des de l'arribada, ofereix una vasta gamma de sorpreses per conèixer.

El símbol més rellevant d'aquesta urbs és la 'Catedral', un espectacular edifici que compta amb la major rosassa gòtica de les esglésies espanyoles. El 'Castell de Bellver' per la seva banda, és una de les construccions més originals d'aquest país. El 'Palau Real de l'Almudaina', va ser construït en l'època musulmana, és un dels pocs llegats que van sobreviure a la conquesta cristiana. Altres llocs imperdibles són: el barri jueu 'Call', el 'Passeig de Born' i molts més.

Cap visitant pot deixar de menjar una rica ensaïmada. Tampoc poden perdre's, el divertit ventall de bars per ballar i anar de copes.

Raons per conèixer Eivissa

Aquesta illa, és una joia que disposa de 210 quilòmetres de majestuosos arenals.

Eivissa té els capvespres més bells del Mediterrani. La 'Badia de Sant Antoni', és perfecta per deixar-se portar per una mística posta del sol. 'Caló del Moro' i 'Ses Varietats', també són epicentres per assaborir l'ocàs del sol.

Pels qui desitgen relaxar-se allunyats de la bullícia, des de 'Ses Salines' es despleguen les ribes verges i solitàries més impressionants. Les seves festes no tenen rivals, elles són les preferides de les celebritats. Va ser el bressol de la influència hippie durant els anys 60 i 70. Els pintorescs mercats ambulants reviuen l'essència d'aquesta cultura.

Els seus patrimonis culturals són una oportunitat per descobrir magnànims jaciments fenicis com el de 'Sa Caleta' a 'Sant Josep', declarat per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.