Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern participarà dijous en la Cimera de les Nacions Unides sobre el Clima

26387

El Govern participa aquest dijous a la Cimera de les Nacions Unides Sobre el Clima (COP 24) a Katowice, Polònia, després d'haver estat convidat per exposar la seva línia d'actuació juntament amb països com Canadà, Regne Unit o Dinamarca, entre d'altres.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, ha informat que el director general d'Energia i Canvi Climàtic, Ferran Rosa, exposarà l'exemple balear del canvi climàtic i la transició energètica mitjançant la conferència 'Accelerant la transició global del carbó'.

Segons detallen, les Balears és membre des d'aquest setembre de l'Aliança per a la transició més enllà del carbó, 'Powering Past Coal Alliance', amb la qual «ha materialitzat el seu compromís amb la sostenibilitat».

Rosa intervendrà en el mateix acte que la ministra d'Economia del Regne Unit, Clara Perry, la ministra de Medi Ambient i Canvi Climàtic de Canadà, Catherine McKenna, el ministre de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible del Senegal, Mame Thierno Dieng, el ministre de medi Ambient de Finlàndia, Kimmo Tiilikaninen, el ministre d'Energia i Clima de Dinamarca, Lars Lilleholt, i el ministre de medi Ambient i Energia de Costa Rica, Carlos Manuel Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.