Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern impulsa una mesura per a fomentar la comercialització de productes locals

26517

El Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (Fogaiba) ha posat en marxa una mesura que té com a objectiu fomentar la cooperació entre els agents de la cadena alimentària local i compta amb un pressupost de 387.954,86 euros.

En un comunicat emès per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, s'ha informat que la mesura ha sortit publicada al BOIB i ha detallat que pretén «enfortir la promoció i venda de productes de les Illes a través de canals propis o de cicle curt».

Aquesta mesura està prevista en el Programa de desenvolupament rural de les Illes per al període 2014-2020 (PDR), i concretament, s'ha previst que les accions subvencionables siguin aquelles que permetin crear i desenvolupar aquest cicle curt, com és el disseny de l'espai comercial.

Les subvenció serà finançada amb fons del PDR que aquesta alhora estarà subencionada amb un 51 per cent per la Comunitat; 1 42,00 per cent pel Fons Europeu d'Ajudes al Desenvolupament Rural i un set per cent per l'Administració General de l'Estat (AGE).

El termini de presentació de sol·licituds comença l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta Resolució en el BOIB i acaba el dia 31 de gener de el 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.