Setmanari d'informació local - 138 anys

Les motos més usades a les Balears

26725

Avui dia, a causa de la massificació dels cotxes a les nostres ciutats, moltes persones es decanten per usar diàriament, com a mitjà de transport un vehicle de dues rodes.

En concret, a les Illes Balears els models de ciclomotor més usat són els escúters. Això és pel fet que els escúters són motos molt còmodes, ja que mentre les estem conduint no forcem la nostra posició ja que anem asseguts en ella, per la qual cosa nostres cames, braços i esquena no sofreixen cap mena de tensió.

A més, són motos netes, en el sentit que no hi ha cadenes que greixar i, per tant, això ens evitarà que ens taquem. També, en portar els peus sobre una plataforma evita que, davant condicions climatològiques desfavorables, ens mullem.

En diferents revistes del motor online podem trobar amplis articles de com aquests escúters han arribat a situar-se en el 'cicló urbà'.

D'altra banda, la qual cosa fa que aquestes motos siguin les més usades és que, en tenir una grandària reduïda, són molt fàcils de manejar i aparcar, la qual cosa marca la principal diferència amb les sport.

D'igual manera, una altra qualitat dels escúters és que, davant qualsevol tipus d'avaria, la seva reparació és poc costosa i el seu manteniment no és excessivament elevat.

També es tracten de motos molt poc contaminants i, al seu torn, tenen un consum molt reduït, la qual cosa suposa un avantatge també per a la nostra butxaca. Aquesta és una altra raó per la qual aquest model de motos és el més usat.

Com triar la moto ideal?

És important posar l'accent que, abans de la compra d'una moto és aconsellable que busquem pàgines webs que s'encarreguen de reflectir les diferents característiques dels diferents models a manera comparativa perquè, d'aquesta forma, ens serveixi d'ajuda a l'hora de prendre la decisió de compra.

Per a això, en moriwoki.com no només podem trobar aquestes comparacions, sinó que, a més, realitzen diferents proves amb motos la qual cosa ens pot servir també com a ajuda.

Això ens aporta informació de preu, prestacions, equipament, a més de les sensacions que té la persona que la prova sobre ella. Tot això, fa que tinguem la suficient informació per a decidir quin tipus de moto ens convé o la que més ens atreu abans de realitzar la compra.

La mateixa finalitat és recopilar la informació suficient sobre la moto que desitgem per a evitar disgustos en el tipus de conducció, comportament i altres característiques que es presenten molt diferents segons que marca o model de moto busquis.

En definitiva, podem dir que les escúter són les motos més comercials del mercat, quant a la venda urbana es refereix, per la seva comoditat, agilitat, fàcil maneig, baix consum i facilitat d'aparcament.

Malgrat això, hem de tenir clar el que volem i el que esperem de la nostra moto. Per això, la compra hem de realitzar amb molta cautela i prestant molta atenció a totes les característiques i, si és possible, abans de decidir-nos per l'una o l'altra valorar opinions i estadístiques. Això farà que no fracassem en la nostra elecció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.