Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears tornen a Fitur amb un estand de prop de mil metres quadrats centrat en el «turisme sostenible»

27181
Les Balears a Fitur en una edició anterior

Les Balears tornen a estar present aquest any a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) a partir del 24 de gener amb un estand de 986 metres quadrats que albergarà taulells de les quatre illes i diferents ajuntaments, a més de coexpositors privats com Adramar Incoming Services, Eulen Hotels, Cycling friendly i Viajes Urbis.

Segons han informat, en l'edició de 2019 de Fitur, la promoció de les Balears se centrarà en el «turisme sostenible» i l'espai expositiu de la comunitat oferirà diversos punts de recollida selectiva i àrees d'informació sobre la importància del reciclatge.

Així mateix, l'estand comptarà amb diversos panells informatius en què es podrà conèixer de primera mà alguns dels principals projectes finançats per la recaptació procedent de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) a les illes.

A més, han explicat que tots els materials de l'estand seran reutilitzats en la resta de fires a les quals acudirà l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (Aetib) durant 2019.

Per a conscienciar sobre la importància del reciclatge la Fundació Deixalles i Cáritas Mallorca han produït objectes promocionals reciclats per a lliurar a Fitur 2019.

La presentació institucional de l'estand de les Balears com a «destinació sostenible» tendrà lloc el dijous 24 de gener a les 12.00 hores i inclourà la intervenció dels representants de cadascuna de les illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.