Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem obre el termini per presentar candidats als municipis fins dissabte

27211

Podem ha obert la preinscripció per a presentar candidats als municipis de Balears i ha assenyalat que el termini estarà obert fins al dissabte 19 i a partir del dia 22 i fins al 26, es podran presentar les sol·licituds dels avals personals i col·legiats.

Segons ha informat el partit, el secretari d'organització de Podem a les Balears, Alejandro López, ha destacat que aquest procés és «molt il·lusionant i important, ja que Podem es presentarà per primera vegada a les municipals, permetent així que hi hagi presència estable en els municipis de major població de les Balears».

A les Balears, les persones interessades poden presentar la seva precandidatura a 21 municipis. Concretament, a Mallorca, es podran presentar a Alcúdia, Binissalem, Bunyola, Calvià, Inca, Lloseta, Llucmajor, Felanitx, Manacor, Marratxí, Palma, Pollença, Puigpunyent, Sóller i Son Servera.

D'altra banda, a Menorca el termini està obert a Ciutadella i a les Pitiüses, a Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Sant Joan de Labritja, Sant Josep de sa Talaia i Santa Eulàlia.

Els dies 20 i 21 de gener, hi haurà les corresponents esmenes i a partir del 22 es podran sol·licitar i concedir els avals personals i col·legiats. A més, de l'1 de febrer fins al dia 5, es realitzaran les votacions, tant telemàtiques com presencials, per a elegir als candidats i candidates.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.