Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB critica que s'exclogui «la zona més valuosa» de la ZEPA de la Marina de Llucmajor

27245

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha criticat aquest divendres «l'exclusió tècnicament injustificable» de la zona central de la Marina de Llucmajor prevista a la proposta d'ampliació de les Zones d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) que el Consell de Govern ha aprovat aquest divendres al Consolat de Mar.

En un comunicat, el grup ecologista ha lamentat «la falta de convicció del Govern per haver perdut una ocasió històrica per atorgar a la Marina de Llucmajor el nivell de protecció que mereix». En aquest sentit, han titllat d'injustificable l'exclusió de la zona central de la Marina de Llucmajor ihan reiterat que en el període d'al·legacions «han indicat la necessitat de declarar ZEPA la zona central» i han afegit que en el procediment d'ampliació de les ZEPA «han pesat criteris que van més enllà dels estrictament científics».

Des del GOB han recordat que han aportat «per enèsima vegada a la Conselleria informació que confirma la importància de la Marina de Llucmajor per a la milana», una espècia catalogada en perill d'extinció a nivell estatal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.