Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI condemna les acusacions d'adoctrinament de Cs i PP contra el professorat

27365

L'STEI Intersindical ha expressat aquest dijous el seu rebuig i, alhora, ha condemnat «més ferma» davant les acusacions d'adoctrinament que s'han produït al llarg dels darrers dies per part de Ciudadanos i del candidat del Partit Popular a la Presidència del Govern de les Illes Balears, Gabriel Company.

La Intersindical considera «inadmissible» que, «amb l’única intenció de rapinyar vots a les properes eleccions del mes de maig, aquests partits polítics posin en dubte la bona feina i la dedicació constant del professorat que es veu, una vegada més, indefens i desemparat davant les acusacions sense proves d’aquests autèntics incendiaris de la difamació i la intoxicació irresponsable».

L’STEI Intersindical considera que l’educació és també «fomentar l’esperit crític, qüestionar-se totes les informacions que circulen pels mitjans en forma d’opinió publicada o per les xarxes socials». En aquest sentit, han recordat que segons els currículums vigents «és una obligació que tenim envers el nostre alumnat, com també ho és fer conèixer a l’alumnat els fonaments de la societat democràtica i els drets i llibertats tan individuals com col·lectius, la nostra llengua pròpia i la nostra història».

Per aquest motiu, l’STEI Intersindical ha apuntat que s'oposa a qualsevol intent de limitació de la llibertat d’expressió i de càtedra dels docents de les Illes Balears, i ha assegurat que es manté vigilant davant aquesta persistent campanya d’assetjament del professorat i, tan aviat com detecti el mínim indici de delicte, ho posarà en mans dels serveis jurídics i de les instàncies pertinents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.