Setmanari d'informació local - 139 anys

Sus a les oposicions d'oftalmologia i cardiologia

El Servei de Salut ja ha dut a terme les proves selectives de nou categories, amb una oferta de 979 places per a 4.925 sol·licituds rebudes

27421
La convocatòria inclou diverses places de cardiologia. | dBalears/Arxiu

La Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears ha continuat, aquest dissabte, els exàmens de les convocatòries del concurs oposició per cobrir 43 places vacants de personal estatutari de les categories de facultatiu/facultativa especialista en oftalmologia i facultatiu/facultativa especialista en cardiologia. Un total de 99 aspirants s'han presentat a concurs.

Val a dir, segons el Govern, que el 7% del total de les places es reserva per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, sense perjudici que s'hagi d'acreditar la capacitat funcional per acomplir les funcions pròpies de la plaça.

Amb aquestes convocatòries la conselleria de Salut contínua «complint amb el compromís» de crear llocs de feina estables a la Funció Pública, una mesura que, segons han indicat, «millora la qualitat dels serveis assistencials i enforteix la xarxa sanitària publica».

Aquest procés d'oferta d'ocupació pública és un més de la convocatòria més important que es realitza a les Illes Balears en aquest àmbit. L'any 2018 s'han duit a terme les proves selectives de nou categories, amb una oferta de 979 places per a 4.925 sol·licituds rebudes.

En la categoria del grup administratiu de la funció administrativa ja s'havia iniciat el procés d'oferta d'ocupació pública per cobrir la taxa de reposició reservada als anys 2015, 2016 i 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.