Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma Antiautopista insisteix a exigir les actes de la comissió de seguiment del conveni de carreteres

27445

La Plataforma Antiautopista ha insistit aquest dilluns a exigir al Consell de Mallorca les actes de la comissió de seguiment del conveni de carreteres, en el marc que «el desmentit pel Consell confirma la denúncia de la plataforma, que des de 2012 l'Estat no ha ingressat ni un euro per anticipat a dit conveni».

En un comunicat emès per la plataforma, s'ha informat que aquest és un fet «irrefutable» que, segons van denunciar, el Consell «preveu ingressos que no figuren en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE)».

Des de la plataforma s'ha detallat, en aquest sentit, que el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, «va confirmar la seva denúncia en reconèixer que fins a 2011 el Consell va rebre 196 milions d'euros a compte del conveni, que van ser 194 i, així mateix, va confessar implícitament que des de 2012 ni un cèntim l'Estat ha ingressat a les arques de la institució insular».

Han explicat que, al seu parer, és «ridícul al·legar que el Consell té un conveni de carreteres per valor de 420 milions d'euros, dels quals fins a 31 de desembre de 2011 es van rebre 196 milions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.