Setmanari d'informació local - 138 anys

[ÀUDIO] Dissolen VOX Menorca per demanar doblers per a un compte privat

27513

La vicepresidenta del comitè provincial de VOX a les Balears, Montse Amat, va dissoldre dimarts el comitè insular coordinat pel ciutadellenc Diego Pons, tan sols dues setmanes després que aquest fos presentat públicament.

El mateix Diego Pons ha publicat, al seu compte personal de Facebook, el missatge de veu que Amat hauria enviat a Sem Seguí, qui va assumir a principis d'aquest mes la coordinació de VOX a Menorca.

Amat assegura en el missatge que Pons «queda fora». «Ja he parlat amb Diego i li he dit que, per la nostra banda, queda fora», assegura la vicepresidenta provincial. El motiu de l'expulsió seria la creació d'un compte de Twitter a nom de VOX Menorca mitjançant el qual demanava finançament.

«M'han telefonat des de Madrid. No es pot demanar doblers per a comptes privats de VOX, està prohibidíssim i és motiu d'expulsió directa», explica Amat, qui indica en el missatge que qualsevol iniciativa d'aquesta índole requereix autorització prèvia del comitè provincial.

«A partir d'aquest mateix moment el comitè de Menorca està suspès, queda anul·lat, ja no existeix. En crearem un nou», diu l'advocada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.