Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma Antiautopista demana a Armengol que no «s’eximeixi de la seva responsabilitat»

27583

La Plataforma Antiautopista ha desplegat aquest divendres la pancarta «Autopista Mai» davant el Consolat. El motiu és la dilació de la presidenta Francina Armengol en rebre el col·lectiu, una reunió que es va sol·licitar quan varen començar les obres i que encara a dia d’avui, no ha estat atesa.

»La dilació de la presidenta a reunir-se amb la Plataforma (que canalitza el rebuig social a la infraestructura publica més important i impactant d'aquesta legislatura) suposa una greu contradicció amb els compromisos dels Acords pel Canvi que parlaven de diàleg, transparència, participació i, fins i tot, de radicalitat democràtica», han apuntat.

A més, han explicat que el Govern té damunt de la taula un Pla de Mobilitat que «xoca» amb l’execució d’una autopista i les competències són en ambdós casos del partit que ella lidera. «Un govern d’esquerres no pot fer les mateixes polítiques que un Govern de dretes en aspectes de mobilitat i infraestructures. El Govern té el deure i el dret, d’exigir al Consell paralitzar unes obres que van en contra de la planificació de mobilitat que, a molts anys vista i sense pressupostar, el Govern ha posat damunt de la taula a finals de legislatura. La política real és la dels fets, no el de les planificacions a futur».

Aquest passat dimecres, a més, la presidenta, transferia la «responsabilitat» de l’auge de la dreta, a les queixes i reclamacions dels grups ecologistes. Deia «l’alternativa a les queixes dels ecologistes, és la ultradreta». La Plataforma ha dit al respecte: «Consideram aquestes, unes declaracions totalment irresponsables. Els motius de l’auge d’alternatives d’extrema dreta no és la reclamació de coherència política per part dels grups ecologistes, és el fet que l’autoproclamada esquerra faci les polítiques de la dreta i que sigui incapaç de rectificar ni replantejar-se les qüestions fonamentals que haurien de definir les polítiques progressistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.