Setmanari d'informació local - 138 anys

'Som molts!', la cançó que anima a llançar-se a parlar en català

27643

Durant la Gala de la Diada de Mallorca organitzada pel Consell de Mallorca, es va poder escoltar per primera vegada la cançó 'Som molts!' promoguda per la Direcció Insular de Política Lingüística. Es tracta d'una peça que pretén difondre l'ús de la llengua pròpia de Mallorca per part de tots els mallorquins, independentment del seu origen i llengua materna.

Javier Vegas, cantant de La Gran Orquesta Republicana, ha composat 'Som molts!', que interpreten ell mateix i altres artistes que habitualment canten en castellà, amb l'acompanyament de La Gran Orquesta Republicana.

Tots ells han estat seleccionats per la seva qualitat i amb la voluntat d'ampliar el públic que escolta música en català. El guardonat director Joan Fullana, conegut per la seva trajectòria tant en la direcció audiovisual com en el món musical i escènic, ha dirigit el videoclip de “Som molts!”, on es reflecteix una Mallorca diversa, actual i intercultural, en què el català és una eina d’inclusió social que obre portes a tothom que s'anima a parlar-lo. Javier Vegas, el Hermano Ele i Maribel Martín 'La Canija' protagonitzen un videoclip colorit i animat, que té com a fil conductor la comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.