Setmanari d'informació local - 138 anys

Les festes de Sant Sebastià obtenen una puntuació de 2,5 sobre 4

27789

Les festes de Sant Sebastià han obtengut una puntuació de 2,53 sobre 4, segons una enquesta de Cort, realitzada entre el 24 de gener i el primer de febrer mitjançant la web, i a la qual han respost un total de 607 persones.

Segons ha informat Cort en un comunicat, aquestes xifres suposen un 44 per cent més de participació que l'any passat. Des de l'àrea de Participació Ciutadana valoren positivament les xifres, a les que qualifiquen com un «aprovat alt».

En concret, el 40 per cent dels enquestats afirma haver notat «una millor programació musical» aquest any respecte a l'any passat.

D'altra banda, un 75 per cent dels enquestats afirmen haver assistit a altres activitats fora del programa oficial. D'aquestes, un 44,77 per cent afirma haver assistit a festes de les confraries, un 39 per cent a festes en bars o comerços i un 20,93 per cent en l'encesa de fogueres.

Així, un 35 per cent dels enquestats manifesta no haver acudit «a cap plaça en concret» mentre que les places on les persones enquestades han acudit majoritàriament són la plaça d'Espanya, seguida de la plaça Joan Carles I i de la plaça de la reina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.