Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem titlla de fracàs la manifestació espanyolista de Madrid

27801

El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha titllat aquest dilluns de «fracàs» la manifestació espanyolista d'aquest passat diumenge a Madrid i ha afirmat que la formació habitada veu «complicat» l'acord de negociació entre l'empresa Cemex i els treballadors pel tancament de la planta de Lloseta.

Jarabo ha afirmat a Podem «el preocupa el despropòsit» del PP de les Balears i ha afegit que «no saben quants segles volen retrocedir», a més de manifestar que des de la formació veuen «complicat» l'acord de negociació entre Cemex i els seus treballadors «malgrat les facilitats» posades pel Govern i el Ministeri d'Indústria en referència als «projectes de reindustrialització» prevists en la zona. Per part seva, la diputada de Podem, Laura Camargo, ha mostrat la seva «satisfacció» pels més de 122 milions d'euros recaptats en 2018 a través de l'Impost Turístic Sostenible.

Així, Jarabo ha afirmat que des de Podem «defensen el diàleg sense hostilitats» en relació a la concentració per la unitat d'Espanya d'aquest diumenge. «La majoria de la població d'aquest país s'assegui molt allunyada d'aquestes manifestacions d'odi d'uns territoris contra uns altres», ha apuntat.

Així mateix, ha criticat el «despropòsit» del PP per «no saber quant volen retrocedir en el temps en funció dels seus aliats», en referència a la presència de Vox i de Ciudadanos en la mobilització. Sobre la presència del president del PP a les Balears, Biel Company, Jarabo ha criticat «el ball al ritme de 'Que visqui Espanya'" del president i ha afegit que -a Company- retrocedir cinc dècades li sembla actualitat musical».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.