Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma renova la candidatura per acollir els Premis Goya

27805

La Illes Balears Film Commission, organisme públic dedicat a estimular indústria audiovisual a la Comunitat, ha confirmat aquest dilluns que Palma renovarà la seva candidatura per acollir la gala dels Premis Goya de l'Acadèmia d'Arts i Ciències Cinematogràfiques.

El director d'Illes Balears Film Commission, Pedro Barbadillo, ha explicat que en l'edició de 2019, que s'ha celebrat a Sevilla, Palma va quedar en segona posició pel que reeditaran la seva candidatura per a ser seu d'aquesta gala.

Segons ha detallat, el 19 de febrer es reuneix la junta directiva de l'Acadèmia per a valorar com ha anat la gala Sevilla i plantejar escenaris futurs. Així, podria ser que la gala 2020 tornés a Madrid o que es realitzés en una altra ciutat de l'Estat.

Barbadillo ha recordat que fa un any i mig, l'Acadèmia va treure una convocatòria per a presentar noves iniciatives i va ser quan des de les Balears es va presentar la proposta de celebrar la gala a Palma. Aquesta proposta comptava -i compta- amb suport institucional i empresarial.

Així, també ha ressaltat que espera que la insularitat no afecti «en termes negatius» i ha recordat que en el seu moment es va expressar la possibilitat de realitzar un pont aeri. A més, ha destacat que l'illa té hotels i molta capacitat d'acollida.

De celebrar-se a Palma, l'esdeveniment seria al Palau de Congressos, que té un auditori amb capacitat per a 1.900 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.