Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort emetrà un decret per a regular la circulació de patinets elèctrics a Palma

27849

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, ha anunciat aquest dimecres que Cort emetrà un decret per a regular la circulació de vehicles de mobilitat personal, entre ells els patinets elèctrics, que permetrà aparcar en punts de pàrquing de bicicleta i que ampliarà les zones de circulació per a aquests vehicles a les zones 30 de Palma.

Així s'ha expressat Ferrer després de ser demanat per la retirada de més d'un centenar de patinets elèctrics durant els darrers dies a Palma. En aquest sentit, tant el regidor de mobilitat com el batle de Palma, Antoni Noguera, han insistit que, d'acord un informe de «clar i contundent» de Cort, l'activitat que desenvolupen les empreses de patinets elèctrics compartits «no té permís municipal i, per tant, és il·legal fer ús abusiu de la via pública».

En aquest sentit, Ferrer ha explicat que, «arran del fenomen dels patinets elèctrics, l'àrea de Mobilitat va demanar un informe als lletrats de Cort les conclusions remarquen la necessitat d'emetre un decret que reguli la circulació d'aquests vehicles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.