Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca mostra el seu suport al CEIB: «L'educació és el pilar d'un país»

28023

El portaveu de MÉS per Menorca al Parlament, Nel Martí, ha mostrat aquest dimecres el seu «suport» al Consell Escolar de les Balears (CEIB) i ha assegurat que la seva formació «defensa l'autogovern pel que entenem que s'ha de gestionar la competència educativa» des de les Balears, ja que ha afirmat que «l'educació és el pilar d'un país».

Així s'ha expressat en una roda de premsa que ha tengut lloc després de la junta de portaveus del Parlament, després de ser preguntat pel rebuig que aquest dimecres el CEIB ha mostrat davant la possibilitat que l'Estat recuperi competències educatives que actualment tenen les autonomies, en referència a declaracions del líder espanyol del PP, Pablo Casado.

D'altra banda, Martí ha avançat que la seva formació presentarà 18 esmenes al projecte de Llei de modificació de la Llei de Consells Escolars per a convertir el CEIB en un «parlament educatiu».

Així, ha explicat que les esmenes de MÉS per Menorca amplien la representativitat de pares i mares i alumnes en l'organisme a més d'incloure la representació d'entitats (com el Col·legi de Docents o entitats vinculades a la formació no reglada) que «fins ara» no estaven contemplades. A més, ha detallat que proposaran que l'elecció del president del CEIB es produeixi per majoria simple així com que la presidència del Consell tingui la figura d'alt càrrec.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.