Setmanari d'informació local - 138 anys

Ca n'Oleo acollirà aquest dimarts una nova edició de les 'Converses entorn d'indústries culturals i creatives'

28155

Ca n'Oleo acollirà, aquest dimarts a les 19.00 hores, una nova edició del cicle 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives', que versarà sobre 'La singularitat cultural en els territoris insulars'.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, la ponència és a càrrec d'Aurora Moreno Santana, directora general de Promoció Cultural del Govern de les Canàries. L'acte serà presentat pel vicepresident de l'Associació d'Empreses Balears d'Arts Escèniques (Illescena), Carles Molinet.

El cicle 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives' reuneix, entre el 12 de febrer i el 26 de març, especialistes de diferents àmbits territorials i professionals a reflexionar sobre les Indústries Culturals i Creatives amb motiu de la creació de l'Institut d'Indústries Culturals de les Balears (ICIB).

Aquestes converses s'emmarquen en el Pla de Cultura de Balears i tenen la intenció de conèixer com s'està enfocant aquest segment cultural en altres institucions i territoris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.