Setmanari d'informació local - 139 anys

26 municipis de Mallorca participen a la II Ruta del Vidre

28201

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el gerent de zona d’Ecovidrio, Roberto Fuentes, han presentat la segona edició de la Ruta del Vidre que enguany arribarà a 26 municipis de Mallorca. D’aquesta manera s’amplia en nou el nombre de pobles participants respecte del 2018.

Concretament s’ha dissenyat una ruta circular que començarà aquest dissabte 2 de març i s’allargarà durant quatre setmanes, durant les quals es visitaran els municipis de sa Pobla, Montuïri, Porreres, Vilafranca, Algaida, Sóller, Valldemossa, Llubí, Sineu, Costitx, Lloseta, Santa Maria, Campanet, Sencelles, Binissalem, Bunyola, Llucmajor, Petra, Marratxí, Esporles, Andratx, Puigpunyent, Estellencs, Banyalbufar, Fornalutx i Deià.

L’objectiu principal és sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de reciclar envasos de vidre, augmentat les dades de recollida selectiva i evitar impropis. Per això, durant la ruta itinerant dos educadors ambiental duran a terme tallers per ensenyar a separar bé els residus de vidre.

A més, també es durà a terme un estudi mitjançant el qual s’avaluaran els hàbits de reciclatge a les llars i establiments hotelers dels municipis participants. Unes dades que serviran per posar en marxa diferents plans de conscienciació adaptats a cada poble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.