Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB considera necessària la construcció de més habitatges socials a Inca

28249
Virgilio Moreno, batle d'Inca i candidat a la reelecció, s'ha reunit amb els veïns de la barriada de les Vies del Tren. | PSIB-PSOE

Virgilio Moreno, batle d'Inca i candidat a la reelecció, ha considerat aquest dissabte necessària la construcció de més habitatges socials a Inca. «L'accés a l'habitatge és una dificultat afegida per a moltes famílies i joves. Les administracions públiques hem de treballar per resoldre aquesta situació i evitar que derivin en altres problemàtiques, com l'ocupació, que afecta veïns i comunitats», ha assegurat.

En aquest sentit, Moreno ha recordat que el Govern construirà 54 habitatges socials en un solar situat a la barriada de les Vies del Tren. Aquesta promoció, tal com ha explicat, implicarà un augment de més del 50% en el parc d'habitatge social d'Inca, que ara compta amb 106 habitatges.

El batle ha visitat la barriada de les Vies del Tren i ha conversat amb els veïns sobre aquest projecte i sobre altres qüestions que afecten la barriada, com la necessitat de zones verdes o el nou sistema de recollida selectiva. Les trobades, tal com han explicat, també han servit per conèixer de primera les demandes i propostes dels veïns. Aquesta visita s'emmarca dins el projecte 'Inca som tots' que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.