Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern trasllada el seu condol a la família del bus que ha perdut la vida a Eivissa

28333

El conseller de Treball, Iago Negueruela, ha volgut traslladar el seu condol i el de tot el seu departament, a la família i amics del bus que ha perdut la vida en el Port d'Eivissa mentre treballava.

Així ho han manifestat des de la Conselleria, en el seu compte de Twitter, en la qual també ha demanat que descansi en pau. Segons ha informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), el bus, que tenia 28 anys, ha mort a mig dia després de sofrir una parada cardiorespiratòria mentre estava realitzant labors de manteniment dels emissaris.

El jove es trobava a uns 40 metres de profunditat i ha quedat inconscient. Després d'això, els seus companys li han practicat maniobres de reanimació i l'han traslladat a la superfície. Una vegada allà, membres del 061 han continuat aquestes maniobres, però no han pogut salvar-li la vida.

L'avís del succés ha tengut lloc a les 13.05 hores i, des de la Conselleria de Medi Ambient del Govern, s'ha informat que l'explotadora de les instal·lacions havia subcontractat a una empresa per a realitzar la revisió rutinària setmanal de l'emissari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.