Setmanari d'informació local - 138 anys

Patrícia Font serà la número 2 de MÉS a les eleccions al Congrés

Més per Menorca, s'uneix a Més per Mallorca i Ara Eivissa per formar una coalició electoral per concórrer als comicis estatals del 28 d'abril

28407
Patrícia Font serà la número 2 de MÉS a les eleccions estatals. | MÉS per Menorca

Patrícia Font, actual diputada de Més per Menorca al Parlament de les Illes Balears, ocuparà el lloc número 2 a la llista d'una coalició electoral de les Illes formada per partits insularistes i d'esquerres.

Així, tal com han explicat els responsables, Més per Menorca decideix «fer un front comú amb Més per Mallorca i Ara Eivissa, per concórrer junts al Congrés en les Eleccions Generals de 28 d'abril».

La candidatura compta amb Guillem Balboa, actual batle d'Alaró, com a número 1 de la coalició, encara que a la llista hi haurà representació política de les quatre illes, també de Formentera.

L'elecció de Patrícia Font al número 2 ha estat per unanimitat en el sí de la Comissió Executiva de Més per Menorca, nomenament que serà ratificat en una propera assemblea menorquinista.

Tal com han anunciat, les tres formacions que conformen la coalició ja estan treballant per tancar la llista al Congrés, però també, i sobretot, i en la confecció del programa electoral i en la preparació de la campanya electoral per a les Corts Espanyoles del 28-A.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.