Setmanari d'informació local - 138 anys

La CUP-Palma plantejarà aquest diumenge la necessitat d'una estratègia de Països Catalans per a les eleccions Generals

28419

La CUP decidirà aquest diumenge, 10 de març, si participa o no de les properes eleccions generals, convocades per al proper 28 d'abril.

El Secretariat Nacional de la formació independentista i anticapitalista presentarà un document per ser sotmès a debat. El Consell Polític de la CUP prendrà la decisió definitiva sobre si es manté la postura de no participar a les eleccions generals i defensar l'abstencionisme com a forma d'acció política, o per contra, es decideix de cercar una formula per ser presents a la contesa del 28 d'abril.

Representants de la CUP-Palma seran presenta al debat i hi faran aportacions, per bé que en no haver-se constituït encara una assemblea territorial de Mallorca, no participaran en la votació final.

La CUP-Palma ha debatut sobre la possibilitat de participar a les eleccions generals i ha constatat que entre la militància hi ha divergència sobre la qüestió. En canvi, sí que hi ha acord sobre la necessitat de que la CUP i el conjunt de l'Esquerra Independentista tengui una estratègia comuna i consensuada en tot l'àmbit dels Països Catalans.

De fet, el document que aportaran els representants de la CUP-Palma al Consell Polític bàsicament reclama «treballar més i millor

per integrar en l'organització i l'estratègia nacional, el conjunt dels Països Catalans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.